Ubicació: BLANES (Girona)

Total Superfície Construïda: 1 habitatge – 310,46 m2

Equip: BAUEN Arquitectes

     Projecte de casa unifamiliar en urbanització aïllada amb vistes dominants sobre Blanes iniciat des de l’estudi del lloc, detectant, les millors vistes, les oportunitats de la topografia de la parcel.la.

     En aquest cas es va treballar el programa amb el client fins a aconseguir crear una casa binuclear amb una part principal pel matrimoni i un zona per les filles i amics de la família que pot funcionar de forma totalment independent, el tot organitzat al voltant de la piscina desbordant. De la mateixa forma se’ns va demanar un treball estètic que integrés elements de l’arquitectura tradicional (cobertes de teula àrab, arrebossats blancs, obertures a sud sota zones porxades per control solar i poques obertures a nord) amb línies més pures en un sistema constructiu simple i fàcil d’executar.